Post Follow Dash
Atelophobia;

Bonjour!


Hello and welcome to my blog
I pour my heart and thoughts here
Pardon my words-CASPER

A True Love Story

⊰Sweet Dreams⊱
Love does not aks you to discard your pride, it's about protecting a person, don't do this in the future, don't believe people so easily, don't fall in love so easily. Please, become Stronger ♥
"HAI UZZAIR"
[TUAN TANAH'S]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini




Only an act of true love
can thaw a frozen heart
"Casper No Bad Thoughts"


Bestfriends never let you do
stupid things, ALONE!
"Girlfriends For Forever"


Undo.




Aku dengar cerita semua orang nak hang. Yedok? Afiqah, Shipoooh, Iman, Thierah bila lagi ni? HAHA K Aku rindu depa semua lah. Oh aku bukak Twitter. Terasa semua dah bahagia dengan err pasangan masing masing? Aku doakan kekal lah. For me? Aku nak lupakan semua. Zaman jahiliah ouch HAHA. Zaman bercinta cehh konon. Mak asyik remind aku, dunia cinta monyet hanya semata-mata. Then aku story pasal Hakim Qursin dengan Kak Izzah. Senior aku. Dua dua streets A's macamana tuu mak? HAHA Mak asyik remind. Jadi macam Syakirah 8A 1B. B Biologi ahaaaaks habis dia tensen. Addmath? A plus. Aku tksure macamana aku nak bawak 11 subjek. 11? Yup, termasuk France yang tibeee diwajibkan blerghh. Stress then jerawat aku membangun stupid. Seriusli, pemalas aku memuncak. Rajin aku ada masa dan tentunya sekali sekala. Then, how? PMR 8A aku rasa macam kebetulan then Penilaian je okay. Naik form 4 bakal ambil Spm tahun depan. SPM? Sijil okay penentuan hidup aku. Tapi asal aku bukak buku rasa macam, k malas k malas. Nanti always follow me k faham. Aku try nak buang sifat bangang tuu tapi err agak susah. Doakan aku. Doakan aku dengan kawan-kawan aku. Sekian.